Послуги

Наші послуги для отримання робочої візи в Польщу входить:

  • Заповнена анкета для подання у Візовий Центр Польщі;
  • Офіційне запрошення на роботу;
  • Обов’язкове медичне страхування;
  • Реєстрація у візовий центр на загальнодоступну дату;

Для оформлення робочої візи в Польщу необхідно:

  • Український паспорт 1,2ст. і прописка;
  • Закордонний паспорт 1ст. і візи якщо були;
  • Ідентифікаційний код;
  • Квитанція про оплату сервісного збору

*Додаткові платежі при оформленні робочої візи в Польщу 18,5 евро – сервісний збір.

Наша консультація та допомога стануть Вам у нагоді при оформленні річної візи по запрошенню від воєводи. Така віза дуже зручна – вона надасть вам змогу перебувати та працювати у Польщі протягом року. Якщо плануєте поїхати до Польщі і Вам необхідна річна віза в Польщу – найкращий варіант, це оформити польську візу по запрошенню від воєводи

Наші послуги для отримання польської візи по запрошенню від воєводи входить:

  • Заповнена анкета для подання у Візовий Центр Польщі;
  • Офіційне запрошення на роботу;
  • Обов’язкове медичне страхування;
  • Реєстрація у візовий центр на загальнодоступну дату;

Для оформлення польської візи по запрошенню від воєводи необхідно надати:

  • Український паспорт 1,2ст. і прописка(скан);
  • Закордонний паспорт 1ст. і візи якщо були(скан);
  • ПІБ матері та дата народження, ПІБ батька та дата народження, та дівоче прізвище матері;
  • Квитанція про оплату сервісного збору;

*Додаткові платежі 18,5 евро – сервісний збір.

Шенгенська робоча віза в Чехію (короткострокова) оформляється у відповідному Консульстві (в країні перебування) на підставі наступних документів:
Документ, що підтверджує мету перебування в Чехії:

  • Дозвіл на роботу з Бюро праці Чехії – приймається в оригіналі, по факсу або поштою, Електронної або
  • Лист від роботодавця, контракт про наймання і / або інший документ, що підтверджує працевлаштування заявника на території Чехії.
  • Підтвердження про проживання – приймається в оригіналі, по факсу або по електронній пошті.
  • Підтвердження бронювання квитків на літак / поїзд / автобус (туди-назад).(Може вимагатися додатково)
  • Довідка про відсутність судимості на території країни, громадянином якої є заявник, і держави, в якому заявник протягом останніх 3 років проживав більше 6 місяців;

Реєстрація в візовому центрі – можна зареєструватися за телефоном.

Співробітники візового центру позначать дату і час, коли необхідно з’явитися для подачі документів. До призначеного часу підготуйте документи та квитанцію про оплату сервісного збору і пам’ятайте – подати документи повинен сам заявник ОСОБИСТО!

ПОЛЬЩА
ФРАНШИЗА 100 € / $

СТРАХОВА СУМА  30 000


10/365


50 грн


30/365


80 грн


60/365


100 грн


90/365


120 грн


100/365


150 грн


180/365


200 грн


365/365


400 грн

ЧЕХІЯ
ФРАНШИЗА 0 € / $

СТРАХОВА СУМА  60 000


90/365


400 грн


180/365


700 грн


365/365


1200 грн

ЗАМОВИТИ ВІЗУ НАТИСКАЙ »