Чеська віза на 90 днів

Шенгенська робоча віза в Чехію (короткострокова) оформляється у відповідному Консульстві (в країні перебування) на підставі наступних документів:
Документ, що підтверджує мету перебування в Чехії:

  • Дозвіл на роботу з Бюро праці Чехії – приймається в оригіналі, по факсу або поштою, Електронної або
  • Лист від роботодавця, контракт про наймання і / або інший документ, що підтверджує працевлаштування заявника на території Чехії.
  • Підтвердження про проживання – приймається в оригіналі, по факсу або по електронній пошті.
  • Підтвердження бронювання квитків на літак / поїзд / автобус (туди-назад).(Може вимагатися додатково)
  • Довідка про відсутність судимості на території країни, громадянином якої є заявник, і держави, в якому заявник протягом останніх 3 років проживав більше 6 місяців;

Реєстрація в візовому центрі – можна зареєструватися за телефоном.

Співробітники візового центру позначать дату і час, коли необхідно з’явитися для подачі документів. До призначеного часу підготуйте документи та квитанцію про оплату сервісного збору і пам’ятайте – подати документи повинен сам заявник ОСОБИСТО!

ЗАМОВИТИ ВІЗУ НАТИСКАЙ »